Haydarlı İlkokulu

Vizyon: 21.asrı kucaklayan,gelişmeye açık,değişimi bilginin gereği ve doğal sonucu kabul etmiş,sürekli,gelişim niyet ve becerisinde,’’iyinin sınırı yoktur,iyinin de iyisi vardır’’anlayışıyla kendisi ve çevresiyle yarışan,bilginin ve teknolojinin efendisi;yaratıcı,özyargısı hür,düşüncesi hür,bilgi,beceri ve kültürle donanmış,çağdaş demokratik ve laik bireylerin mimarı olmaktır.

Misyon: Öğrencilerimizdeki bireysel yetenek,ilgi,ve istek farklılıklarını doğal kabul edip gelişmelerine imkan hazırlamak;eğitim ve öğretimin her aşamasında çağdaş olanak ve şartlarını sunarak öğrenci merkazli okul anlayışonda;çevreyle kolay ve sağlıklı uyuymu sağlayabilen,yüksek öğretim başta olmak üzere büyük düşünen ve büyüğü gerçekleştiren,küçük başarılarla tatmin olmayan;etkili iletişim beceresine sahip,ulusal ve evrensel değer ve normlarla bilinçli,şahsiyetli,yetkin,kalite ve başarıyı yaşam felsefesi saymış bireyler yetiştirmek ve bu tutkuya zemin olacak okul iklim ve kültürünü yaratmaktır.

Başarılar: 0

Saatler: 08:40 - 15.05